lunes, 26 de noviembre de 2012

Crema d’Espàrrecs


Ingredients:
-        2 manats d’espàrrecs verds
-        1 ceba mitjana
-        Un trosset de porro
-        1 patata
-      dauets petitons de pernil
-        Un rajolí d’oli d’oliva
-        sal
Ingredients opcionals:
-      mantega
-      pebre negre

Primer treure’m les puntes dels espàrrecs i els pelem.
Posem una mica d’aigua amb una olleta i bullim les puntes.
En un altre olla hi posem un rajolí d’ oli d’oliva, la ceba tallada a trossets, els espàrrecs, el porro i ho sofregim una miqueta... tot seguit i posem aigua, la patata una mica de sal i es deixa bullir.

Un cop bullit triturem tots els ingredients (menys les puntes). Un cop ben triturat ho passem per el colador...  (per a que quedi més suau li podem posar una mica de mantega...)

Per a la presentació hi posem les puntes dels espàrrecs senceres i ho acompanyem amb trossets de pernil i/o pica-tostes, també podem afegir una mica de pebre negre per sobre la crema.

Espero us agradi!

(En breu us penjo la foto!!!! :) )

No hay comentarios:

Publicar un comentario