Ingredients:
- 2 manats d’espàrrecs verds
- 1 ceba mitjana
- Un trosset de porro
- 1 patata
- dauets petitons de pernil
- Un rajolí d’oli d’oliva
- sal
Ingredients opcionals:
- mantega
- pebre negre
Primer treure’m les puntes dels espàrrecs i els pelem.
Posem una mica d’aigua amb una olleta i bullim les puntes.
En un altre olla hi posem un rajolí d’ oli d’oliva, la ceba tallada a trossets, els espàrrecs, el porro i ho sofregim una miqueta... tot seguit i posem aigua, la patata una mica de sal i es deixa bullir.
Un cop bullit triturem tots els ingredients (menys les puntes). Un cop ben triturat ho passem per el colador... (per a que quedi més suau li podem posar una mica de mantega...)
Per a la presentació hi posem les puntes dels espàrrecs senceres i ho acompanyem amb trossets de pernil i/o pica-tostes, també podem afegir una mica de pebre negre per sobre la crema.
Espero us agradi!
(En breu us penjo la foto!!!! :) )
No hay comentarios:
Publicar un comentario