martes, 26 de febrero de 2013

Quiche Lorraine

Aquesta quiche li vaig fer al meu maridet divendres per sopar i li va encantar!!!!! A veure si a vosaltres també... :)

Ingredients:

- 1 làmina de pasta brisa
- 4 ous
- 200 ml de nata per cuinar
- 150gr de Bacon fumat
- 1 porro
- 1 polsim de sal i de pebre
- 1 culleradeta d'oli d'oliva
- formatge rallat

Preparació:
Estirem la làmina de pasta brisa dins d'un motllo, i la punxem una mica per a que no pugi i li posem un pes a sobre, jo li poso cigrons secs. La deixem al forn a 180º fins que estigui feta.
Mentrestant, preparem la massa de dins, en un bol afegim la nata, els 4 ous i el fornatge, ho barregem. En una paella posem el rajolí d'oli afegim el bacon i el porro, i el daurem fins que el porro agafi una mica de color i l'afegim a la barreja anterior que tenim dins del bol. Sal pimentem.
Un cop estigui feta la pasta brisa, afegim la barreja i la tornem a posar al forn fins que estigui ben doradeta i a menjar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario