lunes, 6 de mayo de 2013

Fricandó amb moixernons

Ahir ho va tastar el meu fill i no vegis com li va agradar!!!

Ingredients:
- Vedella tallada fina
- moixernons
- llard
- una mica d'oli
- tomàquet
- ceba
- una mica d'api
- pastanaga
- fulla de llorer
- 1 clau d'olor (opcional)
- fondo de carn o brou o aigua
- vi ranci
- una picada d'all escalivat
- julivert
- fruits secs , sal i pebre.


Preparació:
Enfarineu la carn i la fregirem en una paella amb llard i l'oli, la deixarem daurar i la retirarem i posarem sal i pebre.
Tallarem la ceba ben fina (juliana) i la fregirem, la pastanaga tambè fina a rodanxes i l'api ben fi.Quan estigui tot fregit afegirem el tomàquet a trossos, el clau, el llorer, sal pebre i el liquid fins cobrir.
Deixarem bullir uns minuts afegirem la carn i deixarem coure a foc lent un rato.
Traurem la carn i la triturarem i desprès o passarem per el xino i la posarem a la cassola junt la carn.
Posarem el moixernons, prepararem la picada o posarem a la cassola i que faci xup xup 10 minuts.




No hay comentarios:

Publicar un comentario