-1 Kg. de musclos
-4 grans d'all
- julivert
-4 tomàquets
-50 gr. ametlles torrades
-1 c/c de farina
-1 c/c pebre vermell dolç
-1 raig de vermut blanc ( o vi blanc).
Preparació:
Preparació:
Rentar els musclos i obrir-los amb un rajoli de vermut o vi blanc. Reserveu-los.
A continuació, posem en una paella una mica d'oli sofregiu 2 grans d'alls tallats petits, afegiu-hi el tomàquet ratllat i el julivert picat, deixar coure uns minuts.
Picada. 2 grans d'all, ametlles torrades una mica de suc de cocció préviament colat i tritureu-lo amb minipimer.
Tot seguit, poseu al sofregit de la paella una cullerada de farina i pebre vermell i doneu-hi unes voltes que no es cremi.
Afegiu-hi la picada, remeneu-ho, incorporeu-hi els musclos.
Si voleu es pot posar mes suc de la cocció.
A continuació, posem en una paella una mica d'oli sofregiu 2 grans d'alls tallats petits, afegiu-hi el tomàquet ratllat i el julivert picat, deixar coure uns minuts.
Picada. 2 grans d'all, ametlles torrades una mica de suc de cocció préviament colat i tritureu-lo amb minipimer.
Tot seguit, poseu al sofregit de la paella una cullerada de farina i pebre vermell i doneu-hi unes voltes que no es cremi.
Afegiu-hi la picada, remeneu-ho, incorporeu-hi els musclos.
Si voleu es pot posar mes suc de la cocció.
No hay comentarios:
Publicar un comentario