sábado, 1 de febrero de 2014

Magdalenes

Ingredients:

- 200gr de Sucre
- 4 ous petits
- 200gr d'oli d'oliva
- 220gr de farina tamisada
- 1mica de sal
- 1 sobre de llevat Royal
- i podem possar un rajoli de suc de taronja per donar-li gust

Preparació:

Barregem el sucre amb els ous, jo en aquest punt hi estic uns 5 minuts... Afegim l'oli i tornem a remanar-ho tot, afegim la farina tamisada, la sal i el llevat i tornem a barrejar. Un cop estigui tot ben integrat ho possem dins de les càpsules de paper per magdalenes i ho deixem reposar uns 30min a la nevera... 
Pre escalfem el forn a 250 graus, quan possem les magdalenes el baixem a uns 220 graus i les deixem al forn uns 10-12min...

2 comentarios:

  1. son molt fàcils!!!!!!!!!! les vaig fer per el cap de setmana i van quedar molt bones!

    ResponderEliminar